Wat is Binance? Is Binance betrouwbaar?

 ()

Binance is een cryptocurrency exchange welke een ongelofelijk sterke groei doormaakt. Het staat zelfs in de top drie van snelstgroeiende cryptocurrency exchanges op dit moment.

Wat is binance

De oorsprong van Binance ligt in de Chinese markt en hier lag in het begin ook vooral de focus op. Halverwege 2017 heeft het bedrijf een ICO (Binance coin) uitgebracht waardoor het een startkapitaal heeft opgehaald waarna het in recordtempo zich naar de bovenkant van de markt wist te vechten. Doormiddel van de het snelle platform, lage transactiekosten en het referral programma is deze exchange mateloos populair over vrijwel de hele wereld.

Is Binance betrouwbaar?

Wil je handelen in cryptomunten met een zeer lage commissie dan is Binance zeker aan te raden. Het bedrijf is onder leiding van Changpeng Zhao zeer actief en staat nog steeds onder volle ontwikkeling. Gebruikers kunnen dan ook over steeds meer nieuwe features beschikken en over steeds meer verschillende munten. Hier komen we dan ook direct onder het punt waardoor Binance wellicht minder geschikt kan zijn voor jou. Net zoals alle andere exchanges beschikt Binance namelijk over een bepaald aantal cryptomunten. Wil jij dus investeren in een munt dan is het aan te raden om te kijken of Binance deze wel aanbied om hun platform.

Zodra jij je aanmeld bij Binance moet je kiezen voor een tweestaps verificatie. Dit wilt zeggen dat je na het inloggen je dit moet bevestigen doormiddel van een sms of google authenticatie. Deze extra beveiliging zorgt ervoor dat hackers vrijwel geen toegang kunnen krijgen tot jou account. Tenslotte moet jij zelf altijd de verificatie handmatig uitvoeren.