Vechain gaat met Rebrand als Vechain Thor door het leven

Vechain gaat met Rebrand als Vechain Thor door het leven

Al langere tijd zit iedereen in spanning als het aankomt op de rebranding van Vechain. Sinds vanochtend gaat Vechain door het leven als Vechain Thor en hebben ze een samenwerking met BMW en Oxford University bevestigd.

Eigenlijk was de presentatie van vrij korte duur en werd er vooral benadrukt hoe belangrijke Vechain in de toekomst kan zijn. Doormiddel van praktische voorbeelden werd al snel duidelijk gemaakt wat voor belangrijke rol Vechain in de toekosmt gaat spelen.

Waarom een rebranding van Vechain?

Natuurlijk heeft de rebranding niet alleen voor een naamsverandering gezorgd. Eigenlijk gaat het hele project behoorlijk over de kop en zal er flink geïnnoveerd worden. Zo is de website voorzien van een nieuw jasje, zal VEN hernoemd worden naar VET en is er een nieuwe token toegevoegd genaamd de Thor Power. Zo zal de VET token het opslagmiddel van waarde zijn en Thor Power de gebruikskosten van de blockchain. Je kan dit vergelijken met NEO en GAS. Het grote voordeel om deze Thor Power toe te voegen aan de blockchain is dat de verbruikskosten niet meegroeien met het succes van de blockchain. Waardoor de verbruikskosten laag blijven.

Natuurlijk zijn VET bezitters belangrijk en zullen deze prioriteit krijgen aan de hand van het aantal VET tokens. Daarnaast kunnen VET eigenaren Thor Power verdienen door hun VET in de oorspronkelijke Vechain wallet te bewaren. Naar schatting moet je 2381 VET bezitten om 1 Thor Power per dag te krijgen. Natuurlijk krijg je naar ratio de Thor Power.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen alle VEN in het tweede kwartaal van 2018 omgezet worden naar VET. Voor degene welke dit op een exchange hebben staan zal dit automatisch gaan, maar degene welke hem op een ERC20 wallet staan, zullen dit handmatig moeten doen.