Binance vindt in Europa veilige haven als crypto-exchange

Binance vindt in Europa veilige haven als crypto-exchange

Azië gaat gebukt onder steeds strengere regelgeving als het aankomt op cryptocurrency. De Japanse Financiële Autoriteit heeft Binance de Chinese cryptocurrency-exchange dan ook op de vingers getikt. Zo zou het bedrijf zich niet hebben ingeschreven bij de financiële autoriteit waardoor het zich niet mag richten op Japanse investeerders. Daaorm lijkt het erop dat Binance haar werkzaamheden gaat verhuizen naar Europa.

Begin januari melde Binance al dat zij 5 miljoen gebruikers hadden en is daarmee de snelst groeiende exchanger op dit moment. Ondanks het bedrijf acht maanden geleden begonnen is in Hong Kon lijkt het erop dat het alweer gaat verhuizen.  Steeds meer toezichthouders willen de cryptomunten en ico’s aan banden leggen waardoor een toekomst elders beter lijkt te zijn.

Malta nieuwe locatie van Binance

Malta en Binance lijken de handen in een te slaan zo blijkt uit een bericht van de premier van het eiland en de eigenaar van Binance. Beide laten weten zeer verheugd te zijn met een eventuele samenwerking. Malta wilt een belangrijk positie innemen in een toekomst van crypto en lijkt met het binnen halen van Binance een belangrijke stap te gaan zetten.